Vuosi 2017 on hyvää vauhtia menossa kohti loppu vuotta!

Kuntavaalit käytiin keväällä ja Kokoomus sai Kouvolassa 13 valtuustopaikkaa eli yhden enemmän kuin edellisiissä vaaleissa. Meidän yhdistyksen jäseniä on valtuustoryhmässä 7 valtuutettua ja 1 varavaltuutettu. Kouvola on saanut myös uuden kokoomuslaisen kaupunginjohtajan Marita Toikan.

Yhdistyksen omia tapahtumia ei keväällä ollut vaan osallistuimme kunnallisjärjestön järjestämiin vaalitapahtumiin.

Maakuntavaaleihin valmistautuminen aloitetiin heti kuntavaalien jälkeen, mutta vaalien siirryttyä syksyyn 2018 otettiin aikalisä. Niinnistön kannatajakortteja sen sijaan kerättiin Kouvolassakin kiitettävästi.

Viime perjantaina 6.10 oli yhdistyksemme järjestämä  "kyberturvallisuusilta" ja valtuustosalissa oli 25 kuulijaa, enemmänkin olisi mahtunut. Kuulijat saivat tiiviin paketin turvallisuusasioista!

Tulevaisuudessa Kouvolan Kokoomus osallistuu joulun avaukseen Manskilla. Perinteisesti myymme kinkku- sekä tavara-arpoja ja tarjoamme glögiä. Toivottavasti moni pääsee mukaan.

Syyskokous pidetään 23.11.2017 klo 18.00 piiritoimiston tiloissa. Kokouksessa valitaan yhdistyselle puheenjohtaja ja hallitus sekä hyväksytään toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2018. Kokouskutsu lähetetään s-postilla ja julkaistaan seurapalstalla Kouvolan Sanomissa.